Rollator Online
Winkelwagen

5 redenen om te kiezen voor een lichtgewicht rollator

5 redenen om te kiezen voor een lichtgewicht rollator

Heeft u al eens van een lichtgewicht rollator gehoord? De laatste jaren worden er steeds meer zeer lichte rollators ontwikkeld. Benieuwd naar de voordelen van lichtgewicht rollators? Wij zetten ze voor u op een rij.

Heeft u al eens van een lichtgewicht rollator gehoord? De laatste jaren worden er steeds meer zeer lichte rollators ontwikkeld. Benieuwd naar de voordelen van lichtgewicht rollators? Wij zetten ze voor u op een rij.

Wat is een lichtgewicht rollator?

Een lichtgewicht rollator is een rollator die niet meer dan 8 kg weegt. Dit klinkt misschien erg licht, maar door het gebruik van aluminium en carbon zijn ze ook erg stevig en stabiel. Dit maakt lichtgewicht rollators niet alleen licht, maar ook sterk.

Wat zijn de voordelen van een lichtgewicht rollator?

De experts van Rollator Online hebben de 5 belangrijkste voordelen van een lichtgewicht rollator op een rij gezet. Lichtgewicht rollators zijn:

  1. Makkelijk hanteerbaar
  2. Eenvoudig op te tillen
  3. Gemakkelijk te manoeuvreren
  4. Goed wendbaar
  5. Ideaal voor op reis

De lichtgewicht rollators van Rollator Online

Op Rollator Online vindt u een uitgebreid assortiment aan lichtgewicht rollators. Al onze lichte rollators zijn verstelbaar in hoogte, zodat bijna iedereen – lang of kort – de rollators ergonomisch verantwoord kan gebruiken. De rollators zijn geschikt voor mensen tot 150 kg. Let wel op dat het maximale gebruikersgewicht per rollator kan verschillen.

Een aantal populaire lichtgewicht rollators uit ons gamma zijn de Let’s Fly, Carbon Ultralight, Let’s Go Out, Lett800, Ara-K, Volaris Smart en F-Classic. Daarnaast is er speciaal voor kleine mensen en kinderen de Volaris Kid. Daarnaast zijn er speciale lichtgewicht rollators voor binnen en voor buiten.

Lichtgewicht rollators voor binnen

Bij Rollator Online delen we ons rollatorgamma onder andere in naar gebruikersfunctie. Hierbij kijken we of u uw rollator binnen of buiten wilt gebruiken. Speciaal voor binnen zijn er lichtgewicht rollators Ara-C, Glydesafe en Let’s Go Indoor. In ons blog leest u meer over binnenrollators.

Lichtgewicht buitenrollators

Speciaal voor buiten is er de Rollz Flex rollator. Deze rollator behoort met zijn 6,9 kg tot de lichtgewicht rollators. Door de handige shopper, kunt u eenvoudig spullen meenemen tijdens het stappen. Ook handig als u boodschappen gaat doen. De Rollz Flex buitenrollator is geschikt voor mensen tot 125 kg.

Lichtgewicht rollator kopen

Een lichtgewicht rollator kopen doe je eenvoudig online via Rollator Online. Ook voor handige rollatoraccessoires zit je bij Rollator Online goed. Zo kun je jouw lichtgewicht rollator helemaal personaliseren op basis van jouw wensen. Neem voor meer informatie over onze lichtgewicht rollators contact met ons op.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.