Rollator Online
Winkelwagen

Tango wandelstok: de wandelstok die niet omvalt

Tango wandelstok: de wandelstok die niet omvalt

De Tango wandelstok is een zelfstaande wandelstok die nooit omvalt. Benieuwd hoe deze wandelstok blijft staan? Lees en bekijk het in dit artikel!

Herkent u deze situatie?

U staat bij de kassa en wilt graag betalen, maar u kunt uw wandelstok nergens kwijt. U probeert ‘m tegen de kassa te laten leunen, maar dat blijkt tevergeefs: uw stok valt om. Nu moet u bukken om uw wandelstok op te kunnen pakken. En dat terwijl u ook niet de jongste meer bent…

Een hele vervelende situatie die niemand hopelijk ooit nog hoeft mee te maken.

Tango: de wandelstok die nooit omvalt

Met de Tango wandelstok is deze situatie gelukkig verleden tijd. Deze speciale wandelstok valt namelijk nooit om. Echt waar!

Bekijkt u deze video maar eens:

Tango: de zelfstaande wandelstok

U ziet het zelf: de Tango is een zelfstaande wandelstok. Met deze wandelstok is betalen bij de kassa geen enkel probleem meer.

U kunt de Tango wandelstok gewoon loslaten, zonder dat hij omvalt. U hoeft de wandelstok niet eens perfect rechtop te zetten. De stok zoekt namelijk zelf zijn balans. Wat wilt u nog meer?

Wandelstok van Franse makelij

Een zelfstaande wandelstok die nooit omvalt is natuurlijk uiterst praktisch, maar het oog wil ook wat.

Hoe zit het met het uiterlijk van de Tango wandelstok?

Maakt u zich geen zorgen: de Tango wandelstok wordt in de Franse Elzas met de grootste zorg en precisie gefabriceerd.

Hier wordt niet alleen gelet op het nut van de wandelstok, maar ook op het design. Hierdoor is de Tango wandelstok een elegant gevormde wandelstok die niets afdoet aan de rest van uw outfit. Door de verschillende kleuren waarin de wandelstok verkrijgbaar is, kunt u uw wandelstok zelfs afstemmen op uw favoriete kledingstukken. Zo is uw wandelstok een van de accessoires die uw outfit compleet maakt.

Tango Standaard en Tango Swing

De Tango Wandelstok is er in twee varianten:

  1. De standaard Tango wandelstok: deze is gemaakt van magnesium en is afgewerkt met een zilveren ring onder het handvat.
  2. De Tango Swing wandelstok: deze stok is gemaakt van aluminium en is afgewerkt met een ring van kunststof onder het handvat.

Verder zijn beide wandelstakken supersterk en goed van kwaliteit. Ook zijn ze allebei te verstellen van 70 tot 90 centimeter, waardoor u de wandelstok eenvoudig op de juiste hoogte kunt instellen. Bekijk hier u hoe dat kunt doen:

Wilt u ook zo’n handige wandelstok? Bestel de Tango Standaard of Tango Swing dan eenvoudig en snel online in onze webshop. Of bekijk onze dealer locator voor een verdeler bij u in de buurt.

Reacties

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.