Filteren

Wandelstokken en krukken

Flexyfoot wandelstok

De stok die uitglijden vermijdt

€58,00
Flexyfoot kruk

De kruk die uitglijden vermijdt

€58,00
Flexyfoot dop

Schokabsorberende dop

€21,00
MySleeve

Innovatieve hoes voor krukken

€50,47
Tango Swing

Blijft alleen rechtstaan!

€109,00
Let's Twist Again

Design krukken

€84,00
Tango Standaard

Blijft alleen rechtstaan!

€135,00
MyGelbow

gel voor krukken

€24,01
Rubber dop

Let's Twist Crutch

€30,81

Wandelstokken en krukken kopen kan tegenwoordig gewoon via het internet. In de webshop van Rollator Online vindt u stijlvolle stokken die bovendien ergonomisch ontworpen zijn. Zo wordt u maximaal ondersteunt tijdens het lopen met uw wandelstok of kruk van Rollator Online. Geen pijnlijke handen meer door slecht gevormde kunststof handvatten en ook de periode van de stok als lelijk hulpmiddel is verleden tijd. In onze webshop vindt u alleen maar design wandelstokken en krukken van de beste kwaliteit. Kijk zelf maar naar ons uitgebreide productgramma.

Wandelstok kopen

Bij Rollator Online vindt u de beroemde wandelstok die niet omvalt wanneer u hem loslaat. Heeft u deze innovatieve stok al eens gezien? Het gaat om de Tango wandelstok. Dit slimme hulpmiddel kunt u gewoon loslaten wanneer u bijvoorbeeld uw portemonnee wilt pakken om af te rekenen bij de kassa. Hij wordt ook wel de wandelstok die blijft staan genoemd. Ook als u uw stok per ongeluk los zou laten, hoeft u dus niet te bukken om hem van de grond te rapen. De wandelstok is tevens uitschuifbaar, zodat u hem naar uw eigen lengte kunt instellen. Bovendien is de rubber dop voor onderaan de wandelstok los na te bestellen wanneer deze aan vervanging toe is. En het beste van alles is: u bestelt deze hippe wandelstok gewoon online!

Krukken kopen

Krukken kopen gaat tegenwoordig ook gewoon via het internet. In de webshop van Rollator Online vindt u de mooiste exemplaren. De Let's Twist Again van het Zweedse merk TrustCare is de mooiste kruk die u ooit heeft gezien. Met de verschillende kleuren en uitvoeringen, is er altijd wel een TrustCare kruk die goed bij u past. Bovendien zijn deze krukken zeer ergonomisch ontworpen. Dit zorgt ervoor dat met krukken lopen een stuk eenvoudiger gaat. Shop deze comfortabele krukken vandaag online, zodat u er over een paar dagen al thuis van kunt genieten!

Ergonomische wandelstokken en krukken van Rollator Online

In de webshop van Rollator Online vindt u diverse ergonomische hulpmiddelen, zoals wandelstokken en krukken. Zo kunt u binnen een paar dagen al van uw stijlvolle krukken of wandelstok genieten. Benieuwd naar onze levertermijn en overige voorwaarden? Bekijk dan deze webpagina. Heeft u ook een rollator of rolstoel? Bestel dan een handige stokhouder en andere rolstoel of rollator accessoires via onze webshop. Daarnaast vindt u hier ook stabiele badmeubels voor in de badkamer. Zo kunt u overal zelfstandig en veilig bewegen.