De wandelstok die uitglijden vermijdt

De Flexyfoot wandelstok is een wandelstok die uitglijden vermijdt
€58,00

Beschrijving

Unieke schokabsorberende dop

De Flexyfoot wandelstok is een wandelstok met schokabsorberende dop. Deze unieke dop kan 360° draaien, waardoor je dus het risico op uitglijden vermijdt. Dankzij het unieke veersysteem van de Flexyfoot wandelstok zal je meer grip en comfort ervaren op oneffen terreinen. 

De schokabsorberende dop van de Flexyfoot wandelstok blijft steeds in contact met de ondergrond, ook als je ineens van richting zou veranderen. Een ander voordeel van deze wandelstok is dat je minder schokken en druk in je lichaam zal voelen. Hierdoor vermindert de pijn op je gewrichten aanzienlijk. Als de rubberen dop ooit aan vervanging toe zou zijn, kan je enkel en alleen de dop vervangen. Hierdoor moet je dus geen complete nieuwe wandelstok kopen. 

 

Compacte en functionele wandelstok

De Flexyfoot wandelstok is een uitschuifbare wandelstok die tot een minimale hoogte van 83,7 en een maximale hoogte van 93,7 cm ingesteld kan worden. De wandelstok kan door zowel linkshandige als rechtshandige gebruikt worden en tot een maximum gebruikersgewicht van 130 kg.

De Flexyfoot wandelstok is een functionele en sportieve wandelstok die je ook nog eens erg snel en compact kan opvouwen. Je kan de wandelstok dan nadien opbergen in de handige draagtas die samen met het polsbandje meegeleverd wordt. In het Mobio gamma is er de keuze tussen de zwarte wandelstok Cork ofwel de zwarte wandelstok Derby. 

 

Ovalen handvat

De verstelbare aluminium Flexyfoot wandelstok heeft een soft-grip ovalen handvat met een kunststof buitenkant en een prettig aanvoelende oranje antislip laag aan de binnenzijde. Dit handvat helpt om de impact gelijkmatiger te verdelen wanneer de stick de grond raakt, waardoor de belasting op de gewrichten sterk geminimaliseerd wordt en het dus een verhoogd comfort biedt tijdens het wandelen of lopen. De opvouwbare wandelstok is makkelijk op te bergen in het bijgeleverde tasje.

 

Zwarte Flexyfoot Cork

De zwarte Flexyfoot Cork wandelstok is gemaakt van hoogwaardig aluminium die de wandelstok zeer licht maakt. Het handvat van de zwarte Flexyfoot Cork wandelstok is gemaakt van ademend kurk. Dit zorgt ervoor dat je handen koel blijven en je een constante comfortabele grip ervaart.

 

Zwarte Flexyfoot Derby

Het handvat van de zwarte Flexyfoot Derby wandelstok heeft een soft-grip handvat. Dit betekent dat het handvat extra zacht aanvoelt in de handpalm en dus voor meer comfort zorgt. De zwarte Flexyfoot Derby wandelstok is ook gemaakt van hoogwaardig aluminium.

Specificaties

Kleur: Zwart/Cork en Zwart/Derby
Maat: 83,7 cm - 93,7 cm
Max gebruikersgewicht: 130 kg
Gewicht: 600 gr