Filteren

Ergonomische design rollators

Carbon Ultralight

Carbon Ultralight

€698,00
Nipglide Escape

Rollator met confortabel zitje

€198,00
Let's Shop

Shop rollator

€499,00
Let's Move

Allround rollator

€339,00
Rollz Flex

Rollator met grote tas

€554,00
Carbon Overland

Carbon Overland

€748,00
Lett800

Boodschappen rollator

€259,00
Rollz Motion

Rollator én rolstoel

€998,00
Let's Fly

Lichtgewicht luxe rollator

€499,00
Trive

Plooit in twee richtingen

€398,00
Let's go out

Zweeds lichtgewicht

€399,00
Let's Dream

Zweedse luxe

€349,00
Let's go Indoor

Binnenrollator

€279,00
Rollz Motion Performance

Rollz met luchtbanden

€1.198,00
Scandinavian Butler

Scandinavian Butler

€499,00
Volaris Smart

Regelbare zitting

€463,00
Pagina 1 van 2

Veel mensen zijn niet blij wanneer ze horen dat ze een rollator nodig hebben. Ze denken gelijk aan een lelijk metalen hulpmiddel dat verre van praktisch is. Dat is echter niet terecht. Er zijn namelijk zeer mooi ontworpen rollators te verkrijgen. Deze rollators zien er niet alleen mooi uit, maar zijn ook nog eens heel praktisch in gebruik. Ze helpen u echt om op de juiste manier te bewegen. Dit soort ergonomische design rollators koopt u bovendien gewoon online via de webshop van Rollator Online!

Rollators kopen bij Rollator Online

Rollator Online is een Belgische webshop waar u ergonomische design rollators kunt kopen. U kunt alle rollators uit ons assortiment bekijken op onze webpagina. Hierdoor heeft u een mooi overzicht van de mogelijkheden bij Rollator Online. Wij werken enkel met de beste merken, waaronder Rollz, Trionic, Human Care en TrustCare. Deze fabrikanten bieden prachtige rollators die zeer goed worden beoordeeld door hun gebruikers. U kunt zelf bepalen welke rollator het beste bij uw wensen en behoeften aansluit. Heeft u de perfecte rollator gevonden? Dan kunt u hem direct online bestellen en afrekenen. Afhankelijk van de voorraad, heeft u uw rollator al binnen enkele dagen in huis! Meer over onze verzendtermijn en overige voorwaarden vindt u hier

Wat is een goede rollator?

Een rollator kopen hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Twijfelt u wat een goede rollator voor u is? Lees dan onze tips op de pagina 'hoe kiezen?'. Of maak direct gebruik van de handige filters op deze pagina.

Zo kunt u selecteren:

  • waar u uw rollator voor wil gebruiken
  • wat voor gewicht uw ideale rollator heeft
  • hoe hoog de handvatten moeten zijn
  • hoeveel geld u aan uw rollator wilt besteden

Makkelijk toch? Heeft u toch nog vragen over onze webshop? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op deze pagina.