Carbon Ultralight, de lichtste rollator ter wereld

Weekend Bag inbegrepen in de prijs
€642,00

Beschrijving

De Carbon Ultralight is de lichtste rollator ter wereld! Met deze rollator kan je heb je geen beperkingen meer om je te verplaatsen. De Carbon Ultralight is zeer gemakkelijk in gebruik en dankzij zijn lichtgewicht van 4,8 kg kan je hem overal meenemen. 

 

De Carbon Ultralight is vervaardigd uit carbon vezels kader die voor meer veiligheid zorgen. De handgrepen van de Carbon Ultralight zijn ook in hoogte verstelbaar door een eenvoudig knopsysteem. Hierdoor kan je de rollator aan je eigen lengte aanpassen. De kabels van de Carbon Ultralight zijn verwerkt in het frame zodat je de kans niet meer hebt om ergens vast te blijven hangen. Het zachte rubber van de banden zorgt tevens voor extra comfort en vangt de schokken op oneffen terreinen op.

 

De Carbon Ultralight is beschikbaar in drie verschillende kleuren: rood, zwart en beige. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om te kiezen uit een standaard model met een zitbreedte van 42 cm en een breder model waarvan de zitbreedte 47 cm bedraagt. 

 

Indien de Carbon Ultralight niet hoog genoeg voor jou mocht zijn, is er nu de mogelijkheid om extra lange kabels toe te voegen! Met deze kabels kan je de hoogte van de handgrepen tot 6 cm verlengen, wat wel ook betekent dat de laagste stand van de Carbon Ultralight met 6 cm verhoogt. Indien je de rollator in een van de twee hoogste standen zou gebruiken, kan dit tot een maximum gewicht van 110 kg. 

 

Download de handleiding 

 

 

 

 

Specificaties

Gewicht: 4,8 kg
Hoogte: 79-91 cm
Lengte: 66 cm
Breedte: 63 cm of 67,5 cm
Breedte zitting: 42 cm of 47 cm
Afstand tussen handvatten: 35,5 cm of 40,5 cm
Hoogte zitting: 60 cm
Maximum belasting: 130 kg