De beste kwaliteit

Uitstekende service

Snelle levering

Stijlvolle rollators en andere mooie hulpmiddelen

 

Rollator Online is dé webshop voor een ergonomische, design rollator te kopen online. Hier vindt u zowel een lichtgewicht rollator en opvouwbare rollator, als een speciale parkinson rollator en rollator en rolstoel ineen. Naast ons uitgebreide aanbod rollators, slaagt u bij ons ook voor wandelstokken, krukken, badmeubels en rollator accessoires. Bekijk ons uitgebreide assortiment online en bestel direct!

Nieuwste producten

 
Let's Fly

Lichtgewicht luxe rollator

€499,00
Rollz Flex

Rollator met grote tas

€554,00
Carbon Ultralight

Carbon Ultralight

€698,00
Scandinavian Butler

Scandinavian Butler

€499,00

Referenties

 

Al veel tevreden klanten zijn u voorgegaan in het bestellen van een rollator, wandelstok, accessoire of badmeubel via Rollator Online. Bekijk hieronder een selectie van de reacties van de mensen die u voorgingen.

- Irene -

Ik zag de Rollz Flex staan en dacht: die moet het worden! In Napels hebben mijn dochter en ik een lange stadswandeling gemaakt. Dat had ik zonder deze rollator nooit kunnen doen! In die stad liggen geen twee tegels gelijk.

- Lars -

Door de Let’s Go Indoor van TrustCare kan ik nu weer zelfstandig in huis bewegen. Ik hoef niet meer te wachten tot de verpleegster langskomt om iets af te ruimen.

- Corry -

Eerst hadden mijn man en ik een lichtgewicht rollator, maar daar waai je gewoon mee om. De Rollz Flex is tien keer beter. Deze rollator loopt zo fantastisch. Ook in winkels heb je er steun aan. Of ik nu de stad inga of de boulevard op, hij loopt heel prettig.

Rollator Online

 

Een wandelstok, badmeubel of rollator kopen doet u bij Rollator Online. Rollator Online is dé webshop voor ergonomische design hulpmiddelen uit België. Wij zijn actief in België, Nederland en Frankrijk, maar kunnen op verzoek ook in andere landen leveren. Bij ons in het gamma vindt u alles van rollators, wandelstokken en badmeubels tot looprekken, krukken en accessoires. Het voordeel van Rollator Online is dat wij veel van onze producten uit voorraad kunnen leveren. Hierdoor kunt u binnen enkele dagen al genieten van uw aankoop. Hiervoor hoeft u de deur niet uit, want wij leveren gewoon bij u thuis!

Rollator kopen online

Een rollator kopen bij Rollator Online is heel eenvoudig. Op onze overzichtspagina vindt u alle rollators uit ons gamma. Door middel van de zoekfilters krijgt u alleen de rollators te zien die aan uw wensen voldoen. Vraagt u zich af: wat is een goede rollator voor mij? Kijk dan even op deze webpagina met tips over hoe u de juiste rollator kunt uitzoeken.

Wandelstok en krukken kopen

Ook voor een nieuwe wandelstok of nieuwe krukken zit u bij Rollator Online goed. Hier kunt u de mooiste wandelstokken en krukken kopen die bovendien zeer ergonomisch zijn ontworpen. Zo loopt u er niet alleen stijlvol bij, maar kunt u ook weer gewoon comfortabel bewegen. Bekijk ons assortiment wandelstokken en krukken op deze pagina.

Rollator accessoires bestellen

Om uw rollator helemaal naar wens te maken, kunt u bij Rollator Online tevens rollator accessoires bestellen. Hierbij moet u denken aan tassen, dienbladen, rugbanden en stokhouders voor aan uw rollator of rolstoel. Ook verkopen wij nieuwe rubberen voeten voor onder onze krukken en stokken. Ook al u geen rollator, rolstoel of wandelstok van Rollator Online heeft, kunt u bij ons terecht voor universele accessoires. Bekijk ons uitgebreide assortiment hier.

Badmeubels kopen

Wie op zoek is naar een stijlvolle doch praktische douchestoel, zit bij Rollator Online aan het juiste adres. Met de mooie producten van TrustCare is er voor iedereen een geschikt badmeubel te vinden. Kies voor een douchekruk of opstapje om u weer veilig en zelfstandig in de badkamer te kunnen bewegen. U vindt ons assortiment badmeubels via deze link.

Online hulpmiddelen kopen via Rollator Online

Ergonomische design hulpmiddelen kopen was nog nooit zo makkelijk als met Rollator Online. In deze webshop vind je alle hulpmiddelen onder een dak! Benieuwd wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? Lees dan onze voorwaarden.

Vindt u het toch wel prettig om uw aankoop eerst in het echt te zien? Bekijk dan waar er een verdeler bij u in de buurt zit via onze dealer locator. Hier wordt u geholpen door een erkende bandagist én komt u in aanmerking voor tegemoetkoming van de mutualiteit voor uw aankoop.

We helpen u graag online of bij een van onze verdelers in België!

Betaalmogelijkheden voor aankopen bij Rollator Online: Bancontact/Mister Cash, Ideal, Visa, Mastercard, American Express, Maestro.