Filteren

Ergonomische design bed en bad meubels

Let's Frisbee

Kruk met draaiende zitting

€182,00
Let's Step

Opstapje

€110,00
Let's Enjoy

Zwarte douchekruk

€182,00
Let's Shower

Zwarte douchekruk

€156,00
Let's Sing

Kruk met mandje

€187,00

Wie op zoek is naar een design bed -badmeubel is bij Rollator Online aan het juiste adres. Hier koopt u online uw douchestoel, opstahulpje of opstapje voor in de badkamer. Onze stijlvolle bed -badmeubels zijn van het Zweedse merk TrustCare: een merk dat niet alleen haar sporen heeft verdient op het gebied van comfort, maar haar ergonomische ontwerp ook nog eens verpakt in knap Scandinavisch design. Bestel uw bed -badkamermeubels vandaag nog in de webshop van Rollator Online!

Bed & Badmeubels bestellen bij Rollator Online

Rollator Online is dé webshop voor ergonomische hulpmiddelen voor in en om het huis. Onze stijlvolle bed -badmeubels zijn zeer comfortabel en perfect voor jong en oud. Wij voeren het merk TrustCare dat verschillende badkamermeubels maakt.

Zelfstandig douchen met een douchestoel

Allereerst is er de douchestoel of douchekruk. Een comfortabel zitje om zelfstandig mee te douchen. Door handige eigenschappen als armleuningen, een bijpassend bakje voor zeep of een zitting die kan draaien, is er voor iedereen wel een verstelbare douchekruk van TrustCare te vinden. Bovendien past de douchestoel in iedere badkamer door het compacte formaat. Ook het stijlvolle zwartwitte uiterlijk van de douchekruk zorgt ervoor dat de douchekruk ook qua uiterlijk in uw badkamer past.

Veilig opstapje voor in de badkamer

Daarnaast is er een handig opstapje verkrijgbaar. Handig voor kinderen of mensen die niet zo lang zijn. Zo kunnen zij makkelijker van het toilet gebruik maken of in bad stappen. Voor uw kind is een opstapje ook ideaal bij het tandenpoetsen bijvoorbeeld. Een opstapje is ook prettig wanneer u bijvoorbeeld u teennagels wilt knippen en niet meer goed voorover kunt bukken. Door uw voet op het opstapje te plaatsen, kunt u er makkelijker bij.

Ondersteuning aan bed, sofa of loungestoel

De Let's Get Up is een bekroonde bedbeugel die mensen met beperkte mobiliteit helpt bij comfortabel zitten en opstaan. Het biedt ondersteuning bij het in en uit bed gaan en kan ook aan andere zitmeubelen worden bevestigd. Het is een veelzijdig hulpmiddel voor ouderen, mensen met verminderde fysieke kracht en degenen die herstellen van een blessure of ziekte.

Bestel direct uw douchekruk, opstahulp of opstapje online

Bij Rollator Online kunt u uw douchestoeln opstahulp of opstapje direct online bestellen. Indien uw gekozen badkamermeubel op voorraad is, ontvangt u uw badmeubel al binnen een paar dagen bij u thuis. Onze badkamermeubels en andere ergonomische hulpmiddelen worden in heel België, Nederland en Frankrijk geleverd voor een vaste prijs. Ook leveringen buiten deze landen zijn mogelijk, maar hiervoor kunt u het beste contact met ons opnemen via [email protected]. Wilt u meer weten over onze levervoorwaarden, garantie, et cetera? Bekijk dan deze pagina