Let's Twist Again - Anatomische design krukken

€34,00

Beschrijving

 

Ergonomische Zweedse krukken

 

De Zweedse krukken van het merk TrustCare zijn verkrijgbaar in de kleuren zwart, zilver, groen, oranje en geel. Behalve het aantrekkelijke ontwerp van deze krukken, zijn ze ook nog eens zeer ergonomisch ontworpen. Iedere kruk kan op de juiste hoogte van de gebruiker worden ingesteld, zodat de kruk perfect bij u past. De gaten om de kruk in hoogte te verstellen bevinden zich aan de onderkant van de kruk, waardoor de kruk zijn elegante design behoudt. Naast de gaten om de hoogte van de kruk te verstellen, is er ook nog een sluitring onderaan de kruk bevestigd. Dit zorgt voor extra veiligheid.

 

Over alle details is nagedacht

 

De Zweedse krukken met de naam ‘Let’s Twist Again’ zijn gemaakte van aluminium. Dit maakt de krukken zeer licht, waardoor het zeker mogelijk is om ermee te twisten! Grijp u stevig vast aan de rubberen handvatten voor extra steun. Door het zachte rubber materiaal en de ergonomische vorm, kunt u de handvatten comfortabel vastpakken. De kleuraccenten in het handvat en de armsteun zorgen ervoor dat u uw eigen stijl kunt blijven uitdragen. Ook met uw Zweedse krukken!

 

De anatomische handgreep zorgt voor een stabiele en comfortabele greep. Het bredere oppervlak links en rechts van de handgreep voorkomt irritatie aan de handpalm.

Specificaties

Gewicht: 540 g
Max gebruikersgewicht: 130 kg
Hoogte handgreep: 80 - 100 cm
Hoek elleboog: 15°
Diameter van de voet: 4,2 cm