Rollator Online
Winkelwagen

Volaris Smart: een passende rollator voor iedereen

Volaris Smart: een passende rollator voor iedereen

De Volaris Smart is een rollator die bijna iedereen past. Wij zetten alle voordelen van deze verstelbare rollator voor u op een rij!

Het kan soms knap lastig zijn om een passende rollator te vinden. Zeker wanneer u kleiner of groter dan gemiddeld bent. Voor iedereen is er echter een passende rollator op de markt, dus ook voor u! De Volaris Smart is zo’n rollator die bijna iedereen past. Deze rollator heeft zoveel verstelmogelijkheden en is er ook nog eens in een bredere uitvoering. Benieuwd of deze rollator iets voor u is? Wij zetten alle voordelen van dit model voor u op een rij!

Verstelbare rollator Volaris Smart

De Volaris Smart is ideaal voor bijna iedereen, omdat het een verstelbare rollator is. Hierdoor is de rollator geschikt voor zowel lange als korte mensen. Ook hebben zowel lichte als zware mensen profijt bij deze rollator. De Volaris Smart beschikt namelijk over een harde zitting, waardoor de rollator steviger is. Ondanks zijn stevigheid, behoort de Volaris Smart van 7,5 kg tot de lichtgewicht rollators. De rollator is geschikt voor mensen tot 150 kg.

Stel de ideale handvathoogte in

De ideale handvathoogte is belangrijk, zodat u goed rechtop kunt staan. De handvathoogte van uw rollator is precies goed wanneer deze ter hoogte van uw polsen staat. De Volaris Smart rollator heeft een verstelbare handvathoogte van 76 tot 100 centimeter.

Bepaal de beste zithoogte

Het is van belang dat het zitje van uw rollator niet te laag staat, maar ook zeker niet te hoog. De beste zithoogte is de hoogte waarbij uw voeten plat op de grond kunnen staan en uw knieën ongeveer 90º gebogen zijn. De hoogte van het zitje van de Volaris Smart is verstelbaar van 46 tot 52 centimeter.

Volaris Patrol (XL): speciaal voor grotere mensen

Speciaal voor grotere mensen is er de Volaris Patrol en de Volaris Patrol XL, de ideale rollators voor buiten. Dit is de hoger verstelbare uitvoering van de Volaris Smart. De handvathoogte is instelbaar van 82 tot 107 centimeter en het zitje van 51 tot 65 centimeter.

De Volaris Patrol XL is daarnaast nog 6 centimeter breder, namelijk 65 centimeter. Ook is deze rollator nog iets steviger, waardoor hij geschikt is voor mensen tot 160 kg.

Volaris Patrol

Volaris Smart en Volaris Patrol (XL) online kopen

De Volaris Smart, Volaris Patrol en Volaris Patrol XL kunt u direct online bestellen in onze webshop. Hier vindt u niet alleen Volaris rollators, maar nog veel meer ergonomische design rollators. Dus ook voor een ander model slaagt u gewoon online.

Wilt u de rollator liever eerst proberen? Dat kan natuurlijk ook! Bekijk onze dealer locator voor een verdeler bij u in de buurt.

Reacties

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.