Rollator Online
Winkelwagen

Rollz Flex rollator: welke uitvoering kiest u?

Rollz Flex rollator: welke uitvoering kiest u?

De Rollz Flex rollator is verkrijg in verschillende varianten. Benieuwd uit wat voor uitvoeringen u kunt kiezen? We leggen het u graag uit!

De Rollz Flex is bijna niet meer weg te denken uit het gamma van Rollator Online. Het model kreeg al snel de bijnaam ‘shopper rollator’ door zijn grote tas. De Rollz Flex lijkt dan ook meer op een boodschappentrolley dan op een rollator. En dát is wat veel mensen er zo fijn aan vinden. Een ander groot voordeel aan de Rollz Flex rollator is dat hij in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar is. Het verschil tussen deze varianten is de rem en het formaat. Benieuwd uit wat voor uitvoeringen u kunt kiezen? We leggen het u graag uit!

Rollz Flex met flipremmen

Oorspronkelijk beschikte de Rollz Flex over flipremmen. Met deze rem “flip” je de rollator als het ware op de rem. De fliprem is vrij klein en daardoor niet goed zichtbaar. Dit zorgt voor een strak en modern uiterlijk. Wanneer u vaak moet remmen, is het formaat van deze rem echter minder prettig. De Rollz Flex met fliprem is dus vooral aan te raden voor mensen die hun rollator niet zo vaak op de rem zetten.

Rollz Flex 2 met klassieke remmen

Wanneer u regelmatig met uw rollator gaat wandelen, is het prettig als u eenvoudig kunt remmen. Daarom heeft rollatorfabrikant Rollz de Rollz Flex 2 ontwikkeld. Deze rollator is exact dezelfde rollator als de Rollz Flex, alleen de remmen zijn anders. De Rollz Flex 2 beschikt namelijk over klassieke handremmen. Ze zijn te vergelijken met de handremmen op uw fiets. Deze remmen zijn groter dan die op de Rollz Flex, waardoor ze eenvoudiger te bedienen zijn. U hoeft enkel in de rem te knijpen en uw rollator remt af.

Rollz Flex Small

Tot slot is er de Rollz Flex Small. Dit is het kleine boertje van de Rollz Flex 2. De Rollz Flex Small is namelijk alleen met klassieke remmen verkrijgbaar. Deze rollator is speciaal ontwikkeld voor mensen van 140 tot 160 centimeter. Bent u langer? Dan is de Rollz Flex of Rollz Flex 2 prima voor u.

Welke Rollz Flex rollator kiest u?

Volgt u de verschillen nog? Om het makkelijker te maken, hebben we de verschillen voor u samengevat in onderstaand overzicht:

Rollz Flex

  • Rem: fliprem
  • Gebruikerslengte: circa 155 tot 195 centimeter

Rollz Flex 2

  • Rem: klassieke handrem
  • Gebruikerslengte: circa 155 tot 195 centimeter

Rollz Flex Small

  • Rem: klassieke handrem
  • Gebruikerslengte: circa 140 tot 160 centimeter

Wilt u de verschillende uitvoeringen van de Rollz Flex eerst eens proberen voordat u hem besteld? Bekijk dan onze dealer locator voor de dichtstbijzijnde verdeler.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.