Rollator Online
Winkelwagen

Uitgelicht: de stijlvolle rollators van byACRE

Uitgelicht: de stijlvolle rollators van byACRE

Bij Rollator Online vindt u enkel ergonomische design rollators. De rollators van byACRE met hun Scandinavische design voldoen duidelijk aan dit criterium. In dit blog lichten wij dit merk daarom graag voor u uit.

Rollatorfabrikant byACRE merkte dat er een groot stigma hangt rondom het gebruik van rollators. Een rollator zou symbool staan voor ouderdom en wordt beschouwd als een saai en allesbehalve elegant product. En dat terwijl veel mensen gebaat zijn bij een rollator. Om het stigma rondom rollators te doorbreken, produceert byACRE enkel moderne en stijlvolle rollators. Lees hier alles over de rollators van dit Deense merk.

De missie van byACRE

byACRE is niet zomaar een fabrikant van designrollators. Deze producent is aan de slag gegaan met een concrete missie: het doorbreken van het stigma rondom rollators. Ooit was het suf en vervelend als je een bril moest dragen, maar tegenwoordig worden brillen juist gezien als hippe accessoires waarmee mensen hun eigen stijl kunnen benadrukken. Precies dat wil byACRE met rollators bereiken: dat mensen het niet gaan zien als verplicht hulpmiddel, maar als een manier om zichzelf te uiten.

Twee stijlvolle rollators: Scandinavian Butler en Carbon Ultralight

Om haar missie te behalen, heeft byACRE twee stijlvolle rollators op de markt gebracht:

1. De Scandinavian Butler en

2. De Carbon Ultralight

Twee rollators die er heel anders uitzien dan de meeste rollators die je in het dagelijks leven tegenkomt. Wat gelijk opvalt is het moderne Scandinavische design. De makers van de rollators vonden het belangrijk dat er geen onderdelen te zien waren die doen denken aan de zorg. De rollators moesten echte eye-catchers worden en dat is gelukt! Beide rollators zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat mensen zelf kunnen kiezen wat ze het mooiste vinden.

Stijlvol én ergonomisch ontwerp

Uiteraard zijn de rollators niet alleen mooi om te zien, maar ook nog eens heel slim ontworpen. Zo is de Carbon Ultralight met zijn 4,8 kg een van de lichtste rollators op de markt. Een echte lichtgewicht rollator dus! Handig wanneer u veel op pad gaat. Bovendien zijn er voor beide rollators diverse praktische - maar vooral ook stijlvolle – accessoires verkrijgbaar om uw rollator nog makkelijker in gebruik te maken. De perfecte combinatie van functionaliteit en design dus!

Bekroond ontwerp door ontwerpers én gebruikers

Wat ze bij byACRE nooit hadden verwacht, is dat hun missie zó goed zou slagen. Ze ontvangen de ene na de andere lovende reactie van zowel ontwerpers als gebruikers. Zo zijn de rollators al meerdere keren in de prijzen gevallen. Toch raken de reacties van gebruikers het team van byACRE het meest. Van over de hele wereld krijgen ze positieve feedback van klanten die aangeven dat ze het geweldig vinden om met hun Carbon Ultralight of Scandinavian Butler op pad te gaan.

Bent u op zoek naar een ergonomische, stijlvolle rollator? Bekijk dan eens het uitgebreide assortiment rollators van Rollator Online. Hier vindt u natuurlijk ook de Carbon Ultralight en Scandinavian Butler van byACRE!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.