Rollator Online
Winkelwagen

De 5 ultieme rollators voor buiten

De 5 ultieme rollators voor buiten

In dit artikel lichten we 5 ultieme buitenrollators voor u uit. Zo weet u aan welke eigenschappen een goede buitenrollator moet voldoen en welke rollators u hiervoor het beste kunt aanschaffen.

Er zijn een hoop rollators op de markt die zowel binnen als buiten gebruikt kunnen worden. Toch heeft een rollator voor buiten andere eigenschappen nodig dan een rollator voor binnenshuis. Zo zijn grote wielen buiten bijvoorbeeld heel praktisch, maar zijn kleine wielen binnen juist handiger. In dit artikel lichten we 5 ultieme buitenrollators voor u uit. Zo weet u niet alleen aan welke eigenschappen een goede buitenrollator moet voldoen, maar ook welke rollators u hiervoor het beste kunt aanschaffen.

1.    Volaris Patrol

Maakt u graag wandelingen in het bos of op het strand? Dan is de Volaris Patrol de ideale rollator voor u! De wielen van deze rollator zijn namelijk gemaakt van speciaal schokabsorberend materiaal. Hierdoor stapt u comfortabel op iedere ondergrond.

Met de Volaris Patrol kiest u voor een zeer stevige en stabiele buitenrollator. De rollator kan eenvoudig versteld worden en is geschikt voor mensen die tot 195 cm lang en 150 kg zwaar zijn. U ontvangt standaard een handig mandje voor aan de rollator, waarin u uw spullen kunt opbergen.

Volaris Patrol

2.    Trionic Veloped

De Trionic Veloped is met een heel duidelijk doel ontworpen. De makers wilden er namelijk voor zorgen dat gebruikers in staat zijn om de activiteiten die zij graag uitvoeren ook daadwerkelijk kunnen uitvoeren.

Door de grote luchtbanden maakt de Trionic Veloped iedere ondergrond begaanbaar. De dubbele voorwielen zorgen ervoor dat u ook comfortabel over hindernissen tot maar liefst 13 centimeter hoogte kunt stappen. U heeft dus minder kracht nodig om de rollator te besturen.

Trionic Veloped

3.    Trionic Walker

Ook de Trionic Walker zorgt ervoor dat de wereld weer aan uw voeten licht. Deze ultieme buitenrollator beschikt over een speciaal systeem om trillende voorwielen te voorkomen. Trionic Syncro Steering is de naam van dit systeem dat de voorwielen aan elkaar verbindt om trillingen te voorkomen. Hierdoor heeft u geen last van hinderlijke schokken in uw handen en armen wanneer u bijvoorbeeld over de kasseien in een stad wandelt. Dit maakt van de Trionic Walker de ideale rollator voor wandelen in de stad en in de natuur!

4.    Rollz Motion

De Rollz Motion is een hele bijzondere rollator in dit rijtje. Deze rollator kan namelijk eenvoudig worden aangepast tot een rolstoel. Erg prettig als u nog wel met een rollator kunt lopen, maar niet voor een lange tijd.

Zodra u wilt rusten, kunt u de rollator aanpassen naar een rolstoel en kunt u verder gereden worden. Als u graag weer zelf wilt stappen, transformeert u de Rollz Motion in een handomdraai weer tot een rollator. Handig voor een dagje weg met vrienden of familie bijvoorbeeld!

Rollz Motion

5.    Rollz Flex

Gaat u regelmatig naar de winkel of gaat u graag naar een stad om te winkelen? Dan is de Rollz Flex de perfecte rollator voor u! Door de grote shopper aan deze rollator, kunt u eenvoudig uw boodschappen meenemen.

Het bijzondere aan de shopper rollator is dat hij zeer licht is. Met zijn 7,4 kg is het de lichtste rollator uit het rijtje ultieme buitenrollators. Toch biedt de rollator voldoende steun en stevigheid tijdens het lopen. Het zitje boven de shopper zorgt ervoor dat u altijd even kunt rusten tijdens het winkelen. Wat wilt u nog meer?

Rollz Flex

De ultieme rollators voor buiten shop je hier!

Het team van Rollator Online heeft met grote zorg de ultieme rollators voor buiten voor u op een rij gezet. Uiteraard beschikken bij tevens over rollator die zowel binnen als buiten gebruikt kunnen worden. Ontdek het zelf in onze webshop met rollators.

Heeft u de ideale rollator gevonden? Dan kunt u ze gelijk online bestellen. Wilt u de rollator toch eerst even testen? Bekijk dan onze dealer locator voor een overzicht van onze verdelers in België. Met meer dan 250 verdelers in België, is er altijd wel een verdeler bij u in de buurt te vinden!

Reacties

  1. Vera Vera

    We zijn op zoek naar een buiten rollator met luchtbanden. Is het mogelijk om deze ter plaatse te bekijken en eventueel uit te testen. Zijn alle 5 rollators ook aanwezig !
    Alvast bedankt, Grt VC

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.