Rollator Online
Winkelwagen

Binnenrollator: wat is de beste rollator voor in huis?

Binnenrollator: wat is de beste rollator voor in huis?

De eerste vraag die wij stellen wanneer u een rollator zoekt, is: gaat u uw rollator buiten of binnen gebruiken? Benieuwd naar de beste rollator voor in huis? Wij geven u tips voor het vinden van een binnenrollator!

Bij Rollator Online delen we ons assortiment rollators onder andere in naar gebruiksfunctie. De eerste vraag die wij hierbij stellen is: zoekt u een rollator voor buiten- of binnenshuis? Benieuwd naar de beste rollator voor in huis? Wij geven u tips voor het vinden van een binnenrollator!

Smalle rollator

Een binnenrollator is veelal een smalle rollator. U moet immers met uw rollator door uw woning kunnen wandelen. Dan is het prettig als uw rollator door de deurposten past of bijvoorbeeld ook meegenomen kan worden naar de badkamer. Let er dus op dat als u een rollator voor binnenshuis uitzoekt, deze niet te breed is. Controleer ook of de rollator geen uitstekende delen heeft waarmee u bijvoorbeeld achter de deurklink kunt blijven hangen.

Beste rollator voor in huis

De beste rollator voor in huis is dus een smalle rollator zonder uitstekende delen. Ook moeten de wielen van een binnenrollator niet te groot zijn. Bent u op zoek naar een rollator die u enkel binnenshuis gaat gebruiken? Dan kunt u kiezen uit drie speciale binnenrollators: Let’s Go Indoor, Ara-C en Glydesafe.

Let’s Go Indoor

De Let’s Go Indoor rollator van TrustCare voldoet aan alle eisen waaraan een binnenrollator moet voldoen. Het is een smalle rollator met vier kleine wielen, wat deze rollator erg wendbaar maakt. De wielen rollen veilig over bijvoorbeeld een vloerkleed en maken geen geluid. Op het bijgeleverde afneembare dienblad en in het mandje kunt u makkelijk spullen meenemen.

Ara-C

De Ara-C combineert het beste van een rollator en een loopkader. Het resultaat: een ultra licht loopkader met twee vaste voorwielen en twee kleine achterwielen. Door deze achterwielen kunt u veilig over de drempels en vloerkleden binnenshuis stappen. Wanneer u op het loopkader steunt, blijft deze vanzelf stilstaan.

Glydesafe

De Glydesafe is een innovatief loopkader met wielen onder de doppen. Hierdoor hoeft u het looprek niet op te tillen als u wandelt, maar glijdt u als het ware vooruit. Met een gewicht van slechts 3,9 kg en een breedte van 54 centimeter, beschikt dit loopkader over de ideale specificaties voor binnenshuis.

Buiten- en binnenrollator in één

Wilt u met uw rollator zowel binnen als buiten kunnen stappen? Dan kunt u beter kiezen voor een rollator die zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. Deze rollators uit ons assortiment kunt u zowel binnenshuis als daarbuiten gebruiken:

Binnenrollator kopen

Op de website van Rollator Online kunt u online een rollator kopen. Koopt u uw rollator liever in een winkel bij u in de buurt? Bekijk dan onze dealer locator. Hier vindt u de adressen van al onze verdelers door heel België. Heeft u nog een vraag over rollators, onze webshop of iets anders? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze site.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.