Ara-K: ultra lichte rollator voor binnen/buiten

€265,00

Beschrijving

Productbeschrijving

De lichtste binnen/buiten rollator op de markt! 4,35kg

Zeer lichte rollator met veilig druk-remsysteem en wendbare zwenkwielen vooraan…

Ideaal voor personen die een veilige, smalle en ultra lichte rollator zoeken voor zowel binnen als buiten. Voorzien van twee zwenkwielen vooraan voor een een confortabele wendbaarheid. De Ara-K rollator is uitgerust met drukremmen op de twee acheterwielen.

Wanneer men druk uitoefent op de handgrepen naar beneden, dan steunt het looprek op zijn twee vaste steunen. Op deze manier komt het looprek automatisch tot stilstand. Er wordt zo vermeden dat het looprek ongewild naar vooren wegrolt. Deze “remfunctie met vaste steunen achteraan” is een oplossing voor mensen die moeilijk de remmen kunnen bedienen aan de handgrepen van een standaard 4-wiel rollator.

Gebruikers die moeilijkheden hebben om de remmen te bedienden van een gewone 4-wielrollator, vinden bij deze rollator een veilige mobiliteitsoplossing. Het remmen gebeurt door gewoon druk op de handgrepen uit te oefenen.

Ondanks zijn zeer licht gewicht is deze rollator stevig en stabiel.  Deze rollator wordt met zorg geproduceerd in Spanje.  Hij is geschikt voor gebruikers tot 130kg.

Handleiding downloaden

EAN 8436533438362

Specificaties

Gewicht: 4,35 kg
Hoogte: 85 - 96 cm
Breedte: 57 cm
Breedte zitting: 40 cm
Hoogte zitting: 55 cm
Diameter wielen: 15 cm
Maximum belasting: 130 kg
Diepte zitting: 26 cm
Hellingsgraad: