Ara-C: Ultra licht loopkader 3,34kg

Ultra lichte rollator (3,34kg) met 2 vaste wielen vooraan en kleine “remwielen” achteraan
€180,99

Beschrijving

Ultra lichte rollator (3,34kg) met 2 vaste wielen vooraan en kleine “remwielen” achteraan 

 

Gebruiksvriendelijk looprek met wielen

 

Ideaal voor personen die een veilige, smalle en ultra lichte looprek zoeken voor binnen. Voorzien van twee vaste voorwielen voor een goede ondersteuning. Achteraan het looprek zijn kleine wielen die het mogelijk maken om over tapijtranden en kleine deurdrempels te stappen.

 

Geschikt voor gebruik binnenshuis met veilige drukremsysteem

 

Wanneer men druk uitoefent op de handgrepen naar beneden, dan steunt het looprek op zijn twee vaste steunen. Op deze manier komt het looprek automatisch tot stilstand. Er wordt zo vermeden dat het looprek ongewild naar vooren wegrolt. Deze “remfuncctie met vaste steunen achteraan” is een oplossing voor mensen die moeilijk de remmen kunnen bedienen aan de handgrepen van een standaard 4-wiel rollator

 

Lichtgewicht looprek

 

Indien u gebruikmaakt van een loophulpmiddel dan is het belangrijk dat u niet te veel krachtsinspanning moet leveren om gebruik te kunnen maken van het looprek, de rollator of wandelstok. De Ara-C rollator is daarom vervaardigd van een lichtgewicht aluminium. De Ara weegt hierdoor slechts 3,34 kg. Ondanks het lichte gewicht is deze rollator wel zeer stabiel en stevig en heeft deze aan maximum gebruikersgewicht van 130 kilogram.

Handleidingen downloaden

 

EAN 8436533436665

Specificaties

Gewicht: 3,34 kg
Hoogte: 85 - 96 cm
Breedte: 57 cm
Hoogte zitting: 53 cm
Diameter wielen: 15 cm vooraan - 7,5 cm achteraan
Maximum belasting: 130 kg