F - Classic

€494,40

Beschrijving

Correcte loophouding dankzij handgrepen aan voorzijde

Correcte loophouding dankzij handgrepen aan voorzijde

_x000D_

Doordat bij de F-Classic rollator in tegenstelling tot een standaard rollator de handgrepen naar voren zijn geplaatst, in plaats van naar achteren, heeft u als gebruiker een correctere loophouding. De onderarmen worden namelijk ontlast doordat de zwaartepunten van de rollator en de gebruiker dicht bij elkaar liggen waardoor de rollator veel steun biedt en u als gebruiker uw evenwicht goed kunt bewaren.

Eenvoudig manoeuvreren

De F-Classic rollator is niet alleen beter voor de loophouding, u blijft immers rechter op staan, maar neemt ook minder ruimte in doordat u als het ware ‘in de rollator’ loopt in plaats van achter de rollator. De Classic is daarnaast zeer wendbaar en doordat u als gebruiker in combinatie met de rollator minder ruimte inneemt, dan een standaard model is het ook gemakkelijker manoeuvreren binnenshuis of in een volle supermarkt.

Verkrijgbaar in 4 verschillende uitvoeringen

Niet ieder mens is hetzelfde, daarom heeft Human Care deze rollator uitgebracht in 4 verschillende uitvoeringen. Een standaard model, een variant voor de kleinere mensen en een model voor de lange mensen onder ons. En bent u iets breder gebouwd? Dan kiest u voor de brede rollator. In het overzicht hieronder staan de specificaties van de verschillende rollators voor u op een rijtje.

 

Artikelcode 88009Q1

Handleiding downloaden

Specificaties

Gewicht: 7,9 kg
Hoogte: 77 - 95 cm
Lengte: 69 cm
Breedte: 63 cm
Breedte zitting: 44 cm
Hoogte zitting: 59 cm
Maximum belasting: 150 kg
Hellingsgraad: