Filteren

Rolstoel, wandelstok en rollator accessoires

Regenhoes

Trionic Walker

€26,00
Mini Pomp

Trionic

€46,58
Lichten

Trionic

€23,49
Drinkfles en houder

Trionic Walker of Veloped

€28,84
Stokhouder

Trionic Walker

€35,75
Stokhouder

Trionic Veloped

€17,88
Slot

Trionic

€26,00
Dienblad

Volaris

€42,63
Stokhouder

Let's Fly

€42,63
Stokhouder

Rollz Flex

€49,83
Drempelhulp

Let's Go Out

€23,70
Atto Batterij

Atto Scooter

€719,58
Stokhouder

Carbon Ultralight

€44,00
€44,40
€40,93
€63,00
Pagina 3 van 8

Rolstoel, wandelstok en rollator accessoires bestelt u eenvoudig online op Rollator Online. Hier vindt u allerhande accessoires voor op uw rolstoel of rollator. Daarnaast zijn er speciale stokhouders te koop voor mensen die zowel een wandelstok als een rollator of rolstoel gebruiken. Sommige accessoires zijn speciaal ontworpen voor een bepaalde rollator, rolstoel of wandelstok. Andere zijn juist universeel toe te passen. Zo is er altijd wel een geschikt accessoire voor op uw rollator te vinden op Rollator Online!

Rollator accessoires

Voor iedere rolstoel of rollator gebruiker is er een rollator accessoire te verkrijgen op Rollator Online. Denk bijvoorbeeld aan de Quokka tassen die op bijna iedere rolstoel of rollator passen. Of een handige stokhouder voor op uw rollator wanneer u ook een wandelstok gebruikt. Daarnaast zijn er houders verkrijgbaar om bijvoorbeeld zuurstofflessen of infusen mee te dragen. Of wat dacht u van een paraplu die u aan uw rollator kunt vastmaken? Of handschoenen voor aan de handvatten van uw rollator? Allemaal rollator accessoires die u met gemak op bijna iedere rollator of rolstoel kunt monteren. 

Accessoires voor rolstoelen, rollators en wandelstokken

Bij Rollator Online vindt u ook specifieke accessoires die passen bij de producten uit ons assortiment. Zo is er speciaal voor de Tango wandelstok een nieuwe rubberen voet verkrijgbaar. Hetzelfde geldt voor de voet van de Let's Twist Again krukken. Maar ook voor op de rollators uit ons assortiment zijn speciale accessoires te vinden. Denk hierbij aan reistassen, opberghoezen en regenhoezen die precies om uw rollator passen. Maar ook speciale rugband, dienblad of stokhouder voor uw rollator behoort tot de mogelijkheden. Afhankelijk van uw wensen, kunt u uw rollator helemaal samenstellen.

Rollator accessoires kopen bij Rollator Online

Heeft u de perfecte rollator of wandelstok gevonden op Rollator Online? Vul hem dan aan met de voor u benodigde rollator accessoires. Zo kunt u uw rollator helemaal naar uw wensen samenstellen. Bovendien ontvangt u voorradige producten op Rollator Online al binnen enkele dagen in huis. Wilt u meer weten over de service van Rollator Online? Bekijk dan deze webpagina