Reistas Carbon Overland

Om uw rollator te beschermen tijdens het reizen heeft byACRE deze reistas ontworpen. Het is een must-have voor alle avonturiers.
€118,96

Beschrijving

Om uw rollator te beschermen tijdens het reizen heeft byACRE deze reistas ontworpen. Het is een must-have voor alle avonturiers.

  • Houdt uw rollator veilig en krasvrij tijdens het reizen
  • Op maat gemaakt voor het dynamische ontwerp van de Carbon Overland, zodat hij op alle juiste plaatsen beschermd is
  • Stevig materiaal, perfect voor elke situatie
  • Dubbel riemsysteem met zowel een handvat als een verstelbare schouderriem
  • Met onze reistas voor de Carbon Overland rollator kunt u elegant reizen en op avontuur gaan, terwijl uw rollator veilig en krasvrij blijft.

Deze tas is op maat gemaakt voor het dynamische ontwerp van de Carbon Overland, waardoor hij perfect past en op alle juiste plekken beschermd is. Met een beschermpad tussen de wielen worden zelfs de voorvorken beschermd tegen krassen tijdens het vervoer.

Het stevige materiaal zorgt ervoor dat de tas er ook na veelvuldig gebruik goed uit blijft zien en het sportieve zwarte materiaal is praktisch en stijlvol. Om ervoor te zorgen dat de rollator ook aan de binnenkant volledig beschermd is, is de tas gewatteerd en gevoerd met een elegante en zachte voering.

Het dubbele riemsysteem, met zowel een draaghendel als een verstelbare schouderriem, zorgt ervoor dat u de tas ongeacht de situatie kunt dragen.

Specificaties

Afmetingen HxBxD: 85x70x20 cm
Uitrekbaarheid bevestigingsstuk: cm
Past op wandelstokken met diameter: mm