Manhattan: Compacte 4-wiel rollator

Geleverd met tas en rugband
€259,00

Beschrijving

Manhattan rollator: Betrouwbaar, stijlvol en veelzijdig.

Ontworpen met jouw comfort en onafhankelijkheid in gedachten: de Manhattan is de perfecte metgezel voor iedereen die zijn mobiliteit wil verbeteren met een vleugje elegantie.

 

Belangrijkste kenmerken:

  1. Strak design: De Manhattan rollator is niet zomaar een rollator; het is een mode-uiting. Het moderne en stijlvolle design is perfect voor degenen die hun gevoel voor elegantie willen laten primeren, terwijl ze mobiel blijven.
  2. Lichtgewicht en duurzaam: Vervaardigd van hoogwaardige materialen, is deze rollator verrassend licht van gewicht, waardoor hij gemakkelijk te manoeuvreren is. Laat je niet misleiden door zijn elegante uitstraling; hij is gebouwd om de eisen van dagelijks gebruik te weerstaan.
  3. Verstelbare handvatten: Het aanpassen van je rollator aan je behoeften is een fluitje van een cent dankzij de verstelbare handgreephoogte. Deze functie zorgt ervoor dat gebruikers van alle lengtes kunnen genieten van een comfortabele en ergonomische grip.
  4. Handige opbergtas: De Manhattan Rollator is uitgerust met een handige opbergzak, ideaal voor het bewaren van je persoonlijke spullen, boodschappen of andere benodigdheden terwijl je onderweg bent.
  5. Comfortabele zitting: Heb je even rust nodig? De Quin Manhattan Rollator heeft een comfortabele, gevoerde zitting, zodat je kunt pauzeren en opladen wanneer je maar wilt.
  6. Veiligheid voorop: Veiligheid heeft bij ons de hoogste prioriteit. De Manhattan Rollator is voorzien van eenvoudig te gebruiken remmen, zodat je veilig kunt stoppen en controle kunt behouden in elke situatie.

 

 

Specificaties

Gewicht: 7 kg
Hoogte: 81-96 cm
Lengte: 71,4 cm
Breedte: 63 cm
Breedte zitting: 44 cm
Hoogte handgrepen: 81-96 cm
Hoogte zitting: 58 cm
Maximum belasting: 136 kg
Breedte geplooid: 25 cm