Rollator en caddy in één

Beschikt over een zitting en is plooibaar om gemakkelijk te kunnen meenemen
€259,00

Beschrijving

De Lett900: boodschappenwagen met rollatorfuncties

De Lett900 is de opvolger van de Lett800. Net als zijn oudere broer is de Lett900 een boodschappenwagen en rollator in één. Daarom is de boodschappenrollator ideaal voor mensen die er graag op uit trekken of vaak zelf nog hun boodschappen doen. In de uitneembare tas kan je tot wel 15 kg boodschappen meenemen. Als je tijdens het stappen even wilt rusten, kan dit op het zitje bovenop de tas. Dit zitje is gemaakt van water- en vuilafstotend materiaal. Ook voor verdere reizen is de Lett900 van Carlett gemakkelijk te gebruiken. Je kan namelijk de rollator helemaal inklappen om te vervoeren en hem zo in de auto of zelfs in het vliegtuig meenemen. Zo hoef je nergens meer naartoe zonder jouw Lett900 boodschappenrollator!

Enkele remmen van de Lett900

De Lett900 van Carlett beschikt over één remhendel. Het voordeel hiervan is dat je met één hand kan remmen op de twee achterwielen tegelijkertijd. Als je wilt gaan zitten kan je de remmen vastzetten, zodat de rollator niet kan wegrollen. De handvaten van de Lett900 zijn in de hoogte verstelbaar en er zijn 4 vaste hoogtes waaruit je kan kiezen.

Een andere handige element van de Lett900 boodschappenrollator is het extra bakje onder achter de zitting. Hier kan je gemakkelijk alle kleine voorwerpen in opbergen die je gedurende de dag nodig hebt. Denk maar aan je telefoon, portemonnee of zonnebril. Daardoor is de Lett900 boodschappenrollator niet alleen veilig in gebruik, maar ook van alle gemakken voorzien.

Lett900 boodschappenrollator kopen

De Lett900 is verkrijgbaar via erkende bandagisten in Nederland, België, Frankrijk en Luxemburg. Wil je weten bij welke verdeler je terecht kan voor meer informatie over de Lett900 of wil je de Lett900 graag kopen? Neem dan contact met ons op.

 

De Lett900: boodschappenwagen met rollatorfuncties

  • Grote tas om uw boodschappen in te doen
  • Zeer smal – 52 cm
  • Gemakkelijk te plooien voor het transport
  • Voorzien van een zitje om te kunnen rusten
  • Remmen met parkeerfunctie: Dankzij het dubbele remsysteem kan je de wielen per zijde blokkeren

Product fiche

Handleiding downloaden

Specificaties

Gewicht: 7 kg
Lengte: 58 cm
Breedte: 52 cm
Breedte zitting: 35 cm
Hoogte handgrepen: 88,5/92,5/95,5/98,5 cm
Hoogte zitting: 48 cm
Diameter wielen: 18 cm
Maximum belasting: 100 kg
Tasinhoud: 36L
Draagvermogen tas: 15 kg
Diepte zitting: 28 cm