Atto Sport Plooibare scooter

Lichte, plooibare scooter die je kan meenemen op het vliegtuig.
€3.495,00

Beschrijving

Een compacte en plooibare ATTO SCOOTER 

De Israëlische fabrikant Movinglife heeft groot nieuws voor de sportievelingen en de mensen die van snelheid houden onder ons. De ATTO Scooter is nu ook beschikbaar in een SPORT versie! 

 

De ATTO SPORT is net zoals de reeds bestaande ATTO SCOOTER een plooibare scootmobiel van Movinglife. Het is de meest compacte scootmobiel op de markt die je in een paar seconden kan transformeren tot een trolley. Dit heeft als voordeel dat je de scooter gemakkelijk in de wagen kan plaatsen of zelfs mee kan nemen op het vliegtuig!  

 

 

Verder, sneller en een unieke uitstaling ! 

Met de ATTO SPORT Scooter kan je met een topsnelheid van 10km/u tot wel 30km ver rijden. Een mooie combinatie van luxe en sport zorgen ervoor dat de ATTO SPORT een unieke uitstraling heeft. De volle banden hebben tevens geen onderhoud nodig en zijn binnenin ontworpen met veringen. 

 

Een high performance motor in het voorwiel past zijn snelheid aan bij hellingen en gebruikt geen borstels als geleider. Het niet gebruiken van borstels wil zeggen dat je geen kans hebt op het stil vallen van de motor bij slijtage. Ook heb je natuurlijk een sleutel om de ATTO SCOOTER SPORT van op afstand te bedienen. 

 

Tot slot geeft het display op de ATTO SCOOTER SPORT jou telkens de snelheid en het batterijniveau weer. Zo heb je nooit kans op ongewenste verrassingen onderweg.

 

Specificaties

Ingeklapt LxBxH: 39x42x72 cm
Uitgeklapt LxBxH: 120x56x90 cm
Gewicht: 16 + 14 kg
Maximum belasting: 120 kg
Bereik: 30 km
Max. snelheid: 10 km/u
Afstand tot de grond: 10 cm
Herlaadtijd van 0 tot 100 %: 4 u