ATTO Sport Plooibare scooter

Lichte, plooibare scooter die je kan meenemen op het vliegtuig.
€4.439,00

Beschrijving

Een compacte en plooibare ATTO SCOOTER 

De Israëlische fabrikant Movinglife heeft groot nieuws voor de sportievelingen en de mensen die van snelheid houden onder ons. De ATTO Scooter is nu ook beschikbaar in een SPORT versie! 

 

De ATTO SPORT is net zoals de reeds bestaande ATTO SCOOTER een plooibare scootmobiel van Movinglife. Het is de meest compacte scootmobiel op de markt die je in een paar seconden kan transformeren tot een trolley. Dit heeft als voordeel dat je de scooter gemakkelijk in de wagen kan plaatsen of zelfs mee kan nemen op het vliegtuig! 

 

 

Verder, sneller en een unieke uitstaling ! 

Met de ATTO SPORT Scooter kan je met een topsnelheid van 10km/u tot wel 20 km ver rijden. Een mooie combinatie van luxe en sport zorgen ervoor dat de ATTO SPORT een unieke uitstraling heeft. De volle banden hebben tevens geen onderhoud nodig en zijn binnenin ontworpen met veringen. 

 

Een high performance motor in het voorwiel past zijn snelheid aan bij hellingen en gebruikt geen borstels als geleider. Het niet gebruiken van borstels wil zeggen dat je geen kans hebt op het stil vallen van de motor bij slijtage. Ook heb je natuurlijk een sleutel om de ATTO SCOOTER SPORT van op afstand te bedienen. Deze is inbegrepen.

 

Tot slot geeft het display op de ATTO SCOOTER SPORT jou telkens de snelheid en het batterijniveau weer. Zo heb je nooit kans op ongewenste verrassingen onderweg.

 

Regen

Regen is geen probleem voor de scooter, maar het is beter hem niet buiten te laten staan als hij niet wordt gebruikt. Als de scooter nat wordt, is het beter om hem te laten drogen alvorens hem op te bergen.

 

Garantie

Op de ATTO SPORT Scooter krijg je 2 jaar garantie. Op de batterij krijg je 1 jaar.

 

Hieronder voorbeelden van verschillende combinaties van accessoires:

ATTO Accessories compability

 

Whats in the box ATTO Sport

Artikelnummer: AT02-100-B2-0

Specificaties

Ingeklapt LxBxH: 39x42x72 cm
Uitgeklapt LxBxH: 120x56x90 cm
Gewicht: 16 + 14 kg
Maximum belasting: 120 kg
Bereik: 20 km
Max. snelheid: 10 km/u
Afstand tot de grond: 10 cm
Herlaadtijd van 0 tot 100 %: 4 u
Zithoogte: 40 - 60 cm
Afmeting zitting: 37x37 cm
Hellingsgraad: