Scandinavian Butler demo model tweedehands

Deze rollator is in orde (Buiten een kleine beschadiging aan de lederen handgreep). Tasje en dienblad inbegrepen in de prijs. Originele prijs: €498 Tweedehands prijs: €299 Kleur: beige
€299,00

Beschrijving

De Scandinavian Butler, de ideale partner met een duwbeugel!

De Scandinavian Butler, van het Deens merk byACRE zorgt ervoor dat je autonoom bent in je eigen huis en rondom je huis.  Je kan een kopje koffie halen in de keuken en daarna terug wegzetten zonder te moeten wachten dat iemand anders dat doet.  Je kan vrij bewegen, maar je geniet toch van de nodige ondersteuning.  En uw butler ziet er ook nog goed uit!

Hij is uitgerust met een rembeugel die je met één hand kan bedienen.

Uw Scandinavian Butler is ergonomisch en ziet er ook nog goed uit!

Deens design met simili lederen handgreep en mooie kleuren. Aan de keukentafel is hij heel praktisch omdat je als gebruiker mooi in de rollator kunt staan en dus dicht bij de keukentafel kunt gaan staan.  De zachte rubberen banden zorgen voor schokdempend effect.

Remmen en bedienen met één hand

De eenvoudige handgreep kan met één hand bediend worden, net zoals de enkelvoudige rem.  Hiermee kan je met één hand de rollator stabiel vasthouden en met de andere hand iets vastnemen of bijvoorbeeld de deur opendoen.

Product fiche 

Handleiding downloaden

Specificaties

Gewicht: 8,5 kg
Hoogte: 85 - 99 cm
Lengte: 63 cm
Breedte: 58 cm
Diameter wielen: 18 cm
Maximum belasting: 150 kg