Scandinavian Butler met tasje en dienblad - demo

Deze rollator is volledig in orde (buiten een beschadigd dienblad) en wordt geleverd met 2 jaar garantie. Dit is een rollator dat gebruikt werd om demonstraties te doen. Tasje en dienblad inbegrepen in de prijs. Originele prijs: €398 Tweedehands: €150
€150,00

Beschrijving

De Scandinavian Butler, de ideale partner!

De Scandinavian Butler, van het Deens merk Byacre, is uw ideale partner.  Hij zorgt ervoor dat je autonoom bent in je eigen huis.  Je kan een kopje koffie halen in de keuken en daarna terug wegzetten zonder te moeten wachten dat iemand anders dat doet.  Je kan vrij bewegen, maar je geniet toch van de nodige ondersteuning.  En uw butler ziet er ook nog goed uit!

 

Uw Butler is ergonomisch en ziet er ook nog goed uit!

Deens design met simili lederen handgreep en mooie kleuren.   Aan de keukentafel is hij heel praktisch omdat je als gebruiker mooi in de rollator kunt staan en dus dicht bij de keukentafel kunt gaan staan.  De zachte rubberen banden zorgen voor schokdempend effect.

Remmen en bedienen met één hand

De eenvoudige handgreep kan et één hand bediend worden, net zoals de enkelvoudige rem.  Hiermee kan je met één hand de rollator stabiel vasthouden en met de andere hand iets vastnemen of bijvoorbeeld de deur opendoen.

Specificaties

Gewicht: 8,5 kg
Hoogte: 85 - 99 cm
Lengte: 63 cm
Breedte: 58 cm
Diameter wielen: 18 cm
Maximum belasting: 150 kg