Nipglide Red new

Design Rollator in het kleur rood. Nieuw in doos. Wordt geleverd met bijhorende tas. Vouwbaar. oude prijs: 398eur nieuwe prijs: 189eur
€189,00

Beschrijving

Nipglide Escape

Praktische rollator met comfortabel zitje


Nipglide is een rollator die zorgt voor balans en ondersteuning. De rollator is ontworpen in Nieuw-Zeeland door BC2. Deze fabrikant wil mensen die ouder worden inspireren om hun levensstijl en mobiliteit te behouden.

Stijlvolle rollator

Dankzij het compacte design en het aangename zitje met rugleuning, is de Nipglide rollator erg comfortabel te gebruiken. De Nipglide is verkrijgbaar in twee stijlvolle kleuren, namelijk zwart en rood. Kies de kleur die het beste bij jouw persoonlijkheid en uitstraling past om van jouw rollator een verlengstuk van jouw outfit te maken.

Deze rollator komt in aanmerking voor terugbetaling door de Vlaamse sociale bescherming in België. Wilt u weten waar u deze rollator kunt proberen of kopen? Neem dan contact op voor de adresgegevens van een verdeler bij u in de buurt.

BC2: rollator fabrikant met een missie

Rollator fabrikant BC2 is in 2013 opgericht door industrieel ontwerpers Nina en Phil Bracen. Toen er tijdens een etentje een grote groep senioren bij ze in het restaurant kwam zitten, viel hun oog op een van hen. Dit was een dame die oncomfortabel op het zitje van haar rollator zat. Dat moet anders, dachten Nina en Phil. Vervolgens zat het koppel de rest van de avond te brainstormen. Ze wouden uitwerken hoe ze de situatie van de vrouw verbeteren.

Nina en Phil onderzochten het huidige aanbod rollators en voerden gesprekken met rollatorgebruikers en kinesisten. Hieruit bleek dat de meeste mensen geen rollators willen gebruiken, omdat ze zich hierdoor oud en invalide voelen. Dit had te maken met het uiterlijk van de huidige rollators.

Op basis van al deze informatie zijn Nina en Phil aan de slag gegaan. Ze ontworpen vervolgens een rollator die eruit ziet als een stijlvol accessoire. Het is een accessoire waar men mee gezien wil worden. Het doel van BC2 is dat mensen rollators niet meer als medische hulpmiddelen zien. In tegenstelling, zien ze rollators als stijlvolle producten. Daarnaast zien ze de rollators als iets wat bij een actieve levensstijl hoort. Nina en Phil hopen mensen te inspireren om hun leefstijl en mobiliteit te behouden door middel van de Nip-glide rollator.

Specificaties

Gewicht: 7 kg
Lengte: 58 cm
Breedte: 52 cm
Breedte zitting: 35 cm
Hoogte handgrepen: 88,5 - 98,5 cm
Hoogte zitting: 48 cm
Diameter wielen: 18 cm
Maximum belasting: 100 kg
Tasinhoud: 36 L
Draagvermogen tas: 15 kg