Lett 900 demo model tweedehands

Rollator en caddy in één. Beschikt over een zitting en is plooibaar om gemakkelijk te kunnen meenemen. Deze rollator is in orde. Originele prijs: €230,83 Tweedehands prijs: €165 Kleur: grijs Bouwjaar: 2019
€165,00

Beschrijving

De Lett900: boodschappenwagen met rollatorfuncties

De Lett900 is de opvolger van de Lett800. Net als zijn oudere broer is de Lett900 een boodschappenwagen en rollator in één. Daarom is de boodschappenrollator ideaal voor mensen die er graag op uit trekken of vaak zelf nog hun boodschappen doen. In de uitneembare tas kan je tot wel 15 kg boodschappen meenemen. Als je tijdens het stappen even wilt rusten, kan dit op het zitje bovenop de tas. Dit zitje is gemaakt van water- en vuilafstotend materiaal. Ook voor verdere reizen is de Lett900 van Carlett gemakkelijk te gebruiken. Je kan namelijk de rollator helemaal inklappen om te vervoeren en hem zo in de auto of zelfs in het vliegtuig meenemen. Zo hoef je nergens meer naartoe zonder jouw Lett900 boodschappenrollator!

 

Een handig element van de Lett900 boodschappenrollator is het extra bakje onder achter de zitting. Hier kan je gemakkelijk alle kleine voorwerpen in opbergen die je gedurende de dag nodig hebt. Denk maar aan je telefoon, portemonnee of zonnebril. Daardoor is de Lett900 boodschappenrollator niet alleen veilig in gebruik, maar ook van alle gemakken voorzien.

De Lett900: boodschappenwagen met rollatorfuncties

  • Grote tas om uw boodschappen in te doen
  • Zeer smal – 52 cm
  • Gemakkelijk te plooien voor het transport
  • Voorzien van een zitje om te kunnen rusten
  • Remmen met parkeerfunctie: Dankzij het dubbele remsysteem kan je de wielen per zijde blokkeren

Product fiche

Handleiding downloaden

Specificaties

Gewicht: 7 kg
Lengte: 58 cm
Breedte: 52 cm
Breedte zitting: 35 cm
Hoogte handgrepen: 88,5 - 98,5 cm
Hoogte zitting: 48 cm
Diameter wielen: 18 cm
Maximum belasting: 100 kg
Tasinhoud: 36 L
Draagvermogen tas: 15 kg